Logistik

Vores kunder beskriver os med ord som fleksibilitet, tilpasningsevne og fremragende kundeservice. Vi tilbyder en professionel lageropsætning og en effektiv fulfillment-service. Med vores plug-and-play-løsninger kører alt gnidningsfrit fra dag ét. Du får mere tid til at fokusere på din forretning, mens vi håndterer logistikken.

Du vil opleve fordelene ved at arbejde med et hold af eksperter. Vi håndterer alt lige fra modtagelse af en ordre og styring af lageret til pakning og forsendelse til den endelige kunde – uanset hvor i verden de måtte befinde sig. Vi leverer kundeservice i verdensklasse, og det er selvfølgelig en selvfølge; vi håndterer returneringer, refusioner og alt derimellem.

Hos Evolog er mennesket i centrum, og vores samarbejder er bygget på denne grundsten. Derfor stræber vi altid efter langvarige partnerskaber med alle vores kunder. Vi kan lide at tænke på det som en ægteskabsstrategi – vi vil være en forlængelse af din virksomhed.

Information, du måske finder nyttig:

  • Vores WMS tilbyder plug-and-play-løsninger til Shopify, Shipmondo, Webshipper, Amazon, osv.
  • Du får adgang til en effektiv og skalerbar fulfillment-løsning, der hjælper dig med at vækste din forretning.
  • GOTS-certificeret og fødevaregodkendt lagerløsning.
  • Automatiseret lagerplukningssystem med robotteknologi.

Hvis dit salg stikker af?

Vi mister ikke grebet, hvis dine salgstal ‘stikker af’. Alle dine ordrer pakkes med omhu og effektivitet af et glad og engageret team. Evolog er certificeret som en ‘Great Place to Work’. Vi tager os af vores medarbejdere og sikrer, at de har alle de rigtige redskaber til at løse eventuelle udfordringer på den bedst mulige måde. Vi går den ekstra mil for vores team – og de vil gå den ekstra mil for dig og dine kunder.

Lær, hvordan vores fulfillment-setup kan hjælpe med dine specifikke behov.

We make it easy

Our team of experts can handle everything for you, from receiving an order and managing the inventory to packing and shipping to the final customer, no matter where they are in the world.
Afspil video