evolog logistix

LEADING
THE

WAY

Services

Evolog er en hurtigt voksende virksomhed inden for transport- og logistikbranchen. Vores transporttjenester omfatter alle typer forsendelser via VEJ, LUFT, SØ og TOG. Vi vil bogstaveligt talt rejse verden rundt for dig.

Vi bringer en iværksættermindset med os. Vi er et hold af problemknusere og hurtige tænkere, der altid finder en løsning. Vores hovedfokus er at give dig den bedste service og flytte dine varer fra A til B. Så simpelt er det.

Evolog er certificeret som en ‘Great Place to Work’. Vi går den ekstra mil for vores team – og de vil gå den ekstra mil for dig.

LOGISTIK

Vores hold af eksperter kan håndtere alt lige fra modtagelsen af ordrer, til levering hos dine kunder, uanset hvor de befinder sig i verden. Du får tid til at fokusere på din forretning, mens vi tager os af resten.

VEJ

Vi har en enestående ekspertise i at levere transportløsninger til og fra Sydeuropa. Vores kernekompetence er at betjene lande som Frankrig, Portugal, Spanien, Italien, Grækenland og især Tyrkiet.

LUFT

Vores globale partnere har dybe rødder i luftfartsindustrien. I alle faser fra afsenderafhentning til endelig levering, behandles pakkerne med vores ‘white-glove-service’. Vores løsninger er skræddersyede til hver enkelt kundes behov, fordi timing er afgørende, når der leveres med luftfragt.

Takket være vores betroede partnere over hele verden tilbyder vi meget fleksible løsninger. Hver dag gør vi vores bedste for at forbedre vores kunders bundlinje ved at hjælpe dem med at administrere deres forsyningskæde effektivt.

TOG

Jernbane er et fremragende alternativ. Det giver hurtig service fra dør til dør og er en miljøvenlig løsning. Vi kan sende varer fra Kina til Skandinavien på mindre end 30 dage.