Lufttransport

Luftfragt er den hurtigste vej fra A til B.

Nogle gange er hastighed det vigtigste element for levering af varer. I disse tilfælde er vores løsninger inden for lufttransport vejen frem. Lufttransport er måske ikke den billigste mulighed, men når timing er afgørende, kan du regne med os. Vores globale partnere er dybt forankret i flyindustrien. De vil sikre, at dine varer ankommer sikkert og til tiden. Hver eneste fase, fra afhentning hos afsender til endelig levering, behandles med vores white-glove service.

Information, du måske finder nyttig:

  • Vores løsninger er skræddersyede til hver enkelt klients behov, fordi timing er altafgørende, når der leveres med luftfragt.

  • Vi tilbyder enten express- eller økonomiluftfragt.

  • White-glove service igennem hele processen.

Vi er med dig hele vejen

Vi er altid tilgængelige og klar til at hjælpe på enhver måde, vi kan. Vi er stolte af at levere førsteklasses kundeservice og holde sammen, hvis udfordringer opstår ud af det blå. Du kan være sikker på, at vores team vil være der hvert skridt på vejen.

Evolog er certificeret som et ‘Great Place to Work’. Selvom vi er stolte af at have fået certificeringen tre år i træk, betragter vi det blot som prikken over i’et. Det, der virkelig betyder noget, er at skabe et fantastisk arbejdsmiljø, som skaber trivsel for vores medarbejdere hver dag. Det er til din fordel. Vi går den ekstra mil for vores team – og de vil gå den ekstra mil for dig.

We make it easy

Our team of experts can handle everything for you, from receiving an order and managing the inventory to packing and shipping to the final customer, no matter where they are in the world.
Afspil video