Togtransport

Pålidelig og hurtig med jernbanetransport.

Jernbane er et fremragende alternativ med flere fordele. Den første er, at jernbanetransport er et glimrende valg, hvis du ønsker at reducere emissionerne inden for din forsyningskæde. Det er også en hurtig og pålidelig løsning. Vi kan sende varer fra Kina til Skandinavien på mindre end 30 dage.

I nogle tilfælde anbefaler vi kombineret vej-jernbanetransport i stedet for en fuld vejtransportløsning. Der er store fordele ved at kombinere vej- og jernbanefragt; fleksibilitet, omkostningseffektivitet og lavere kulstofemissioner.

Information, du kunne finde nyttig:

  • En mere miljøvenlig løsning.
  • Fra Kina til Skandinavien på mindre end 30 dage.
  • Billigere end luftfragt – hurtigere end søfragt.

Når noget går galt?

Vi er altid fokuseret på at finde løsninger for at sikre, at dine varer bliver leveret til tiden – det sker normalt, når du vælger jernbanetransport. Jernbanefragt er pålidelig og hurtig. Vi har samlet et dedikeret team af personer for at hjælpe dig med at finde en transportløsning, der passer til dine behov.

We make it easy

Our team of experts can handle everything for you, from receiving an order and managing the inventory to packing and shipping to the final customer, no matter where they are in the world.
Afspil video