Vejtransport

Der er lang afstand fra Øst- og Sydeuropa til Norden.

Vi er en komplet transportør – der leverer dine varer direkte fra Sydeuropa til Norden og omvendt. Vi leverer vejtransporttjenester på højeste niveau, og vores team af eksperter er dedikeret til at håndtere dine specifikke transportbehov.

Information, du kunne finde nyttig:

  • Vores kernekompetence er at betjene lande som Frankrig, Portugal, Spanien, Italien, Grækenland og især Tyrkiet.
  • Vi har direkte transporter fra Tyrkiet hver eneste dag.
  • Vi har stor erfaring med at betjene modeindustrien og transportere tekstiler, sko osv.
  • Vores direkte transportløsninger betyder, at vi ikke behøver at aflæsse og genindlæsse dine varer – alt leveres sikkert og lydigt.

Et bump på vejen?

Vi finder altid en måde at leverer varerne på, selv hvis det betyder at ændre ruten – vi lader dig ikke i stikken. Vores team er dedikeret til information og kommunikation. 

Vi er bekendte med, at det er vores medarbejdere, der gør vores forretning succesfuld. Derfor investerer Evolog i trivsel, uddannelse og udvikling af vores medarbejdere. Enhver person, på ethvert niveau, fortjener samme behandling, respekt og fleksibilitet.

Evolog er certificeret som en ‘Great Place to Work’. Dette kommer dig til gode. Vi går den ekstra mil for vores team – og de vil gå den ekstra mil for dig.

We make it easy

Our team of experts can handle everything for you, from receiving an order and managing the inventory to packing and shipping to the final customer, no matter where they are in the world.
Afspil video