EVOLOG

‘Leading the way’ er en del af vores DNA. Vi er overbeviste om, at hvis vi sikrer, at vores personale har de rette redskaber, og vi tager os af dem, vil de levere en service på højeste niveau.

At skabe et fantastisk arbejdsmiljø er derfor vores absolutte 1. prioritet, hvilket gavner vores kunder over hele verden, da vores energiske og proaktive personale, er villige til at gå den ekstra mil hver gang.

Great place to work certified

Mød (noget af) vores hold

Vi er stolte af at have et dedikeret team af professionelle, som udgør hjørnestenen i vores virksomhed. Mens vi gerne vil dele nogle ansigter med jer, repræsenterer de viste billeder kun en del af vores fantastiske medarbejdere.

Bag disse billeder står et mangfoldigt og talentfuldt hold, hvis engagement og bidrag er uvurderlige for vores succes.

Vi fortsætter med at vokse og byde nye talenter velkommen til vores team, hvilket gør Evolog til et dynamisk og spændende sted at arbejde.

‘Leading the way’

Vores 1. prioritet er at give vores ansatte muligheder og støtte i dagligdagen. Vi tror også på, at man kan komme langt med en god dosis humor. Det er, hvad Evolog handler om. Når vi tager os af vores folk, vil de tage sig af dig og dine kunder.

 • 2019Logistix bliver grundlagt

  Logistix er baseret på løsninger inden for e-handel og lagerstyring, ledet af administrerende direktør Thomas Ørskov. Virksomheden beskæftiger fire medarbejdere.
 • 2020EvoLog Denmark etableres

  I samarbejde med EvoLog Lojistik, der er baseret i Istanbul, bliver en dansk afdeling af det stærke brand EvoLog etableret som EvoLog Denmark.
 • 2021EvoLog Denmark og Logistix fusionerer

  Som resultat af to stærke virksomheder etableres en fusion mellem de to selskaber. 75% af aktierne ejes af danske interesser, mens 25% ejes af EvoLog Lojistik.
 • 2024EvoLog udvider

  EvoLog køber yderligere lagerplads på grund af en betydelig kundetilgang.